samba-users May 2010 archive
Main Archive Page > Month Archives  > samba-users archives
samba-users: [Samba] RE : RE : Domain not found in Samba 4 AD

[Samba] RE : RE : Domain not found in Samba 4 AD

From: Viatte Frédéric <Frederic.Viatte_at_nospam>
Date: Mon May 17 2010 - 20:56:17 GMT
To: Michael Wood <esiotrot@gmail.com>

Hello

I'm testing this morning! I have reinstalled my server as a domain name but I put "domaine.ch" I thought it was going to walk, but the problem is not the domain name ...

I do not really know what it can come ...

Have you another suggestion?

Thank you
________________________________________
De : Michael Wood [esiotrot@gmail.com]
Date d'envoi : mercredi 12 mai 2010 17:32
À : Viatte Frédéric
Cc : Andrew Bartlett; samba@lists.samba.org
Objet : Re: RE : Domain not found in Samba 4 AD

2010/5/12 Viatte Frédéric <Frederic.Viatte@rpn.ch>:
> I tried your solution, reinstalling my server and my DNS, and I put as name : domaine.ch
>
> I have not reinstalled all Samba 4, but when it's doing, I'll gives new!

OK, I hope it works.

> This may be the name: Samba can cause confusion

I don't think there's anything special about the name "samba". I
think the problem was a confusion between the machine name and the
realm/DNS domain name.

Anyway, I hope using "domain.ch" as the realm fixes your problem.

-- Michael Wood <esiotrot@gmail.com> -- To unsubscribe from this list go to the following URL and read the instructions: https://lists.samba.org/mailman/options/samba