samba-users May 2010 archive
Main Archive Page > Month Archives  > samba-users archives
samba-users: Re: [Samba] Problems printing with samba 3.5.2

Re: [Samba] Problems printing with samba 3.5.2

From: Guenther Deschner <gd_at_nospam>
Date: Tue May 11 2010 - 12:26:31 GMT
To: Luca Olivetti <luca@wetron.es>

On Mon, May 10, 2010 at 08:22:46PM +0200, Luca Olivetti wrote:
> Ok, I finally deployed samba 3.5.2 (upgrading from 3.0.11) on the real server after testing for a while in virtualbox.
> There's a strange problem with printing: sometimes an application gives an error printing (of course the error message is meaningless, this is windows after all) and/or the job gets lost in transit.
> After that stopping and restarting the local print spool service solves the problem for a while.
> This happened on a couple of xp clients but I fear tomorrow I'll see more of those :-( so I'll have the chance to capture more detailed logs.
>
> I see these messages in /var/log/messages, don't know if they're related to the problem at hand (I oubt it):

Can you please open a bugreport at bugzilla.samba.org and provide as much
information as possible about this ? Please also attach a log level 10
logfile and if possible a network trace
(http://wiki.samba.org/index.php/Capture_Packets).

Thanks,

Guenther

-- Günther Deschner GPG-ID: 8EE11688 Red Hat gdeschner@redhat.com Samba Team gd@samba.org

-- To unsubscribe from this list go to the following URL and read the instructions: https://lists.samba.org/mailman/options/samba