samba-users May 2010 archive
Main Archive Page > Month Archives  > samba-users archives
samba-users: Re: [Samba] Vista error 67 The network name cannot

Re: [Samba] Vista error 67 The network name cannot be found

From: <osp_at_nospam>
Date: Tue May 04 2010 - 21:18:47 GMT
To: osp@aloha.com, Samba list <samba@lists.samba.org>

On Tue, 4 May 2010 10:27:35 HST osp@aloha.com (that's me) wrote:
> On Tue, 4 May 2010 02:42:37 -0700 Jeremy Allison <jra@samba.org> wrote:
> > On Mon, May 03, 2010 at 08:26:41PM -1000, Gary Dunn wrote:
> > > This is a repost. Original sent last Friday afternoon received no
> > > response. Any ideas would be appreciated. Should I try Samba 4?
> > >
>
> [snip]
>
> > > 95 [2010/04/29 15:06:36, 2] auth/auth.c:check_ntlm_password(318)
> > > 96 check_ntlm_password: Authentication for user [g8team] ->
> > > [g8team]
> > > FAILED with error NT_STATUS_WRONG_PASSWORD
> > > 97 [2010/04/29 15:06:36, 3] smbd/error.c:error_packet_set(61)
> > > 98 error packet at smbd/sesssetup.c(127) cmd=115 (SMBsesssetupX)
> > > NT_STATUS_LOGON_FAILURE
> >
> > This is the problem. You're getting NT_STATUS_WRONG_PASSWORD.
> > I'm assuming the password is correct you're typing here ?
> >
> > Jeremy.
> >
>
> Thanks Jeremy for taking a look at this. I do not know enough to say
> whether or not you are correct. I can say that I am as certain as anyone
> could be that I entered the correct password, but that is always an issue.I
> will test again just to be sure, after I set up my test LAN.

Did the test. Same result. I even logged onto the Vista client with admin
privleges and cleared the setting that requires authentication by
smartcard, namely

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\scforceoption

Exact same result. No progress.

Gary Dunn
Open Slate Project

-- To unsubscribe from this list go to the following URL and read the instructions: https://lists.samba.org/mailman/options/samba