samba-users May 2010 archive
Main Archive Page > Month Archives  > samba-users archives
samba-users: Re: [Samba] win 7, samba 3.4.7, error 0x000003e6 wi

Re: [Samba] win 7, samba 3.4.7, error 0x000003e6 with some printers

From: Ryan Suarez <ryan.suarez_at_nospam>
Date: Tue May 04 2010 - 15:49:10 GMT
To: Luca Olivetti <luca@wetron.es>

Hi Luca,

Luca Olivetti wrote:
> En/na Luca Olivetti ha escrit:
>> Hello,
>>
>> I'm testing windows 7 with samba 3.4.7 and I'm using PrintUIEntry to
>> connect the printers.
>> With some of those printers the connection fails (client side) with
>> error 0x000003e6.
>> The strange thing is that:
>>
>> 1) trying the same connection against samba 3.0.11 works (alas, no
>> domain functionality with that old version) and
>>
>> 2) two of the failing printers share the same driver with one that works
>>
>> Looking at the level 10 log I see some WERR_INSUFFICIENT_BUFFER
>> errors, but those are present also in the log for the printer that
>> can connect successfully.
>> Diffing the log between a functioning printer and a failing one, the
>> only difference (apart from the names) is that the failing printer
>> has the PRINTER_ATTRIBUTE_PUBLISHED set.
>>
>> Needless to say, windows xp has no problem with either samba 3.0.11
>> or samba 3.4.7.
>>
>> Any hint?
>
> Never mind, deleting the conflicting printers from win 7 and
> reassigning the already available driver (with the ensuing dance of
> printer renaming) seems to have fixed it.

Are you testing with Win7 64 bit? AFAIK, samba 3.4.x series does not
play nicely with 64bit printing...
http://bit.ly/cX8UNL

-- To unsubscribe from this list go to the following URL and read the instructions: https://lists.samba.org/mailman/options/samba